Bel ons op 0416 - 78 4476 of 06 - 43564308 info@supervelg.nl

velgen voor uw auto?

Bent u op zoek naar nieuwe velgen? Dan speelt het type velg een belangrijke rol in uw overweging. Velgen zijn er namelijk in vele soorten en maten, waaronder lichtmetalen en stalen varianten. In dit artikel bespreken wij zowel de voordelen als nadelen van elk type en leggen we uit waarom een originele velg in alle gevallen de beste keuze is.

Velgen, velgen en velgen

Voor lichtmetalen velgen, zowel nieuw als gebruikt, bent u bij Supervelg aan het juiste adres. Wij hebben altijd een ruim assortiment velgen op voorraad. Natuurlijk bent u van harte welkom om eens vrijblijvend een kijkje te komen nemen. De koffie staat altijd klaar!

Uiteraard leveren wij ook banden en velgaccessoires.
Dus ook voor zomerbanden, winterbanden, all-seasonbanden, spacers, slotbouten, velgenreiniger e.d. moet u bij Supervelg zijn.

Verder zijn wij gespecialiseerd in velgreparaties. Vrijwel alle schades aan uw velgen kunnen wij herstellen. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in het richten van kromme velgen, scheurtjes lassen, stoeprandschade bijwerken, velgen volledig overspuiten en velgranden polijsten.

Gebruikte velgen

Gebruikte velgen…Super mooi! Super betaalbaar! Natuurlijk bij: Supervelg

Nieuwe velgen

Supervelg heeft altijd een ruime voorraad nieuwe velgen.

Wintersets

Gebruikte winterbanden met velgen…
Super veilig! Super betaalbaar! Natuurlijk bij: Supervelg!